Hotelity jobs
 

NÁJDITE SI PRÁCU s www.hotelityjobs.sk



Spoločnosť HOTELITY, s.r.o. spustila v týchto dňoch špecializovaný pracovný portál hotelityjobs.sk.

Spoločnosť HOTELITY, s.r.o. spustila v týchto dňoch špecializovaný pracovný portál hotelityjobs.sk. 

Portál je určený pre pracovné pozície na všetkých úrovniach – od brigádnikov a absolventov škôl, obslužný personál až po top manažment výhradne v oblasti hotelierstva, gastronómie a cestovného ruchu.

Vďaka výhodným a odstupňovaným cenám inzercie je portál dostupný aj pre majiteľov menších prevádzok, ako aj pre väčšie hotely, cestovné kancelárie či personálne agentúry.

Samotní kandidáti, ktorí hľadajú uplatnenie v tomto odvetví, nájdu na portáli hotelityjobs.sk bezplatne pracovné ponuky „pod jednou strechou“, zviditeľnia sa a zvýšia tak svoje šance uplatniť sa na pracovnom trhu.

„Na základe našej dlhoročnej skúsenosti v tejto oblasti a spätnej väzby od našich  klientov sme sa rozhodli vytvoriť spoločnú platformu pre zamestnávateľov a uchádzačov o prácu, ktorá na Slovensku doteraz chýbala,“ povedala Renáta Sedminová, Managing partner spoločnosti Hotelity.

Pracovný portál hotelityjobs.sk pracuje na podobnom princípe ako iné všeobecné pracovné portály, zohľadňuje však potreby a požiadavky segmentu HoReCa a cestovného ruchu.

Ponuka pracovných miest je zameraná výhradne na tieto oblasti, rovnako databáza uchádzačov prístupná pre registrované firmy pozostáva iba zo životopisov absolventov relevantných škôl a kandidátov, ktorí majú prax v hotelierstve, gastronómii a v cestovnom ruchu. Všetky životopisy v databáze navyše prechádzajú schválením administrátorov portálu.

Počas obdobia zakúpenia produktu majú firmy možnosť neobmedzenej inzercie a bezplatného využívania databázy kandidátov.

„Pri využívaní iných všeobecných portálov sa často stáva, že po zverejnení pracovnej ponuky príde zamestnávateľom  množstvo nerelevantných životopisov, čo sme chceli na našom portáli zavedením filtrov a nastavení obmedziť, a tým v konečnom dôsledku ušetriť peniaze, aj čas inzerentov, “ dodáva R. Sedminová.

HOTELITY s.r.o. je prvá a doteraz jediná špecializovaná agentúra na Slovensku zameraná na identifikovanie, výber a nábor „elitných“ kandidátov na všetky kľúčové pozície v sektore hotelierstva, gastronómie a cestovného ruchu. Navyše poskytuje služby v oblasti hotelového PR a marketingu.


publikované dňa: 30.4.2014